1-0 20 MBK
1-1 56 Niclas Lundell (Ass. Robin Eriksson)
2-1 76 MBK

Fotbollen är inte alltid rättvis. Det va den absolut inte idag.

Efter förra matchens kollaps så har vi pratat om att kämpa som ett lag och visa vilja, bara det kan man komma långt på. Lägger man till att vi idag spelar bra och kontrollerar större delen av bollen under hela matchen då ska det tom kunna räcka till seger.

Matchen är ganska böljande i 1a halvlek och stundtals delas det ut fula sparkar från båda lagen. Vi i Knippla kommer upp i offensiv zon gång på gång och får med oss en del hörnor men lyckas inte få dit bollen. Masthugget försöker kontra mer än att spela sig fram i banan vilket dom gör effektivt. Dom tar vara på en frispark där Mikael kommer fel till bollen. 1-0 men matchen är långt ifrån över.

Till 2a halvlek så har vi känslan i hela laget att matchen är vår och vi visar det genom att fortsätta hota och var tunga i vårt offensiva spel.
Ännu fler hörnor och där kommer ett efterlängtat mål. Lundell kan trycka in bollen med pannan. 1-1 men vi fortsätter att tugga på.
Vi har en del byten under matchen pga skador, trötthet och kramp.
Fortsatt tryck och bra spel från vår sida tills att vi tappar boll och Masthugget kontrar in ett mål. Vi fortsätter försöka men orkar inte hela vägen till en kvittering.

Det är kanske svårt att ta till sig efter ännu en förlust men vi ska hålla huvudet högt efter den här matchen. Sättet vi spelade och jobbade som ett lag idag ska vi fortsätta med.